Baby Yoga po sistemu Birthlight (link do podstrani)

Baby Yoga po sistemu Birthlight je edinstven program, ki vsebuje vaje poporodne joge za mamo, elemente masaže ter vaje joge prilagojene dojenčku, izvirne kombinacije vaj za oba, pesmice, sproščujoče gibanje z dojenčkom in relaksacijo. Krepi in sprošča tako mamo kot dojenčka. Predhodne izkušnje z jogo niso potrebne. 

 

 

 

   

BABY YOGA

Joga za mamo in dojenčka. Holističen pristop.

 

 

 

nazaj na bebionika.si>>>

 

 

________________________________________

dobrodošli v birthlight™

Birthlight je sistem, ki temelji na holističnem razumevanju nosečnosti, rojstva in zgodnjega otroštva. Želi izboljšati  počutje žensk in njihovih partnerjev na njihovem potovanju skozi nosečnost in rojstvo in  pomagati staršem in dojenčkom zgraditi sproščeno in veselo skupno  življenje. Birthlight uporablja telesno orientirane praktike, ki izvirajo iz joge in tradicionalnih starševskih modelov, podprtih s sodobnimi raziskavami na področju anatomije in psihologije.

________________________________________

Baby Yoga je edinstven program, ki vsebuje vaje za mamo (poporodna joga), elemente masaže ter vaje joge prilagojene dojenčku, izvirne kombinacije vaj za oba, pesmice, sproščujoče gibanje z dojenčkom in relaksacijo. Baby yoga pomaga uravnotežiti vašo skrb s potrebami dojenčka, ga pomiriti ali ustrezno stimulirati, vse z občutkom varnosti in dobrim počutjem. Baby yoga koristi vsem dojenčkom.  Predhodne izkušnje z jogo niso potrebne. Že takoj od rojstva naprej se dojenčki pozitivno odzivajo na gibalno in hkrati taktilno stimulacijo. Baby yoga vsebuje široko paleto različnih praks in se lahko prilagodi potrebam vsakega posameznega dojenčka:

• Nežno božanje in masaža telesa

• Položaji joge, prilagojeni za dojenčke (mini zasuki, mini raztezanje, diagonalne vaje). 

• Tehnike usmerjene k gibalnemu razvoju – drža glave, obračanje, sedenje, kobacanje, stoja, hoja, ki jih izvajanje temelji na principih joge, kot so nenasilje, opazovanje, spoštovanje in sočutje. 

• Mešanica joge za dojenčke in poporodne joge za mlade mamice

• Igrivi gibi ob pesmicah

• Skupno sproščanje starša in otroka (sprostitvena hoja, trenutna relaksacija, sproščanje v spanju, sproščanje v dojenju), kar je za mlado mamo včasih edina možnost sprostitve.

Baby yoga ponuja kvalitetno gibalno spodbudo, ki je postala bistvena v urbanem življenju. Za vsako uro, ki ga dojenček preživi pripet v ležalniku, vozičku ali avtosedežu, zagotovi 5 minut Baby Yoge potrebno raztezanje in gibanje, ki omogočita zdravo življenje. Baby yogo lahko izvajate takoj, kjerkoli in kadarkoli. Zagotovila bo dobro voljo otroka in radostno komunikacijo. 

Vadba poteka:

Litostrojska cesta 4, studio Bebionika

četrtek: 9.15

 

Cena: 5 obiskov 55 evrov, enkratni obisk 15 evrov.

Vadbo vodi Anastasia Preložnik, ki že 12 let vodi jogo in 8 let vadbo za dojenčke in je prvi certificiran inštruktor Baby Yoga v Sloveniji:

http://www.birthlight.com/Teacher/anastasia-prelozhnik 

Prijavite se na 041 822 616 ali This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.